​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Skriv til os

​jesper@lejnemt.dk

​Bungee Run

Går det fremad eller baglæns for dig?

Hvem når længst og vinder, og hvem vælter bare bagover? De 2 deltager får hver spændt en elastik fast om livet, og så er det bare derudaf. En rigtig god og spændende konkurrence til enhver fest. Her konkurrerer 2 af gangen, men hele holdet skal op, og intet er afgjort før til allersidst. Et helt sikkert hit når man er mange samlet - så har alle noget sjovt at kigge på, og ja flere af jer bliver helt sikkert til grin... 

Plads krav: Bungee Run er 12 meter lang gange 3,5 meter bred, og 2,4 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele. Bungee Run placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med. 

Pris for leje 3490 kr.

inkl. moms og Levering på det meste af Sjælland.

Vi leverer også overalt på Sjælland og København 

​Elastikkamp

Der er kun en vej, og det er ligeud!

Elastikkampen - ikke for tøsedrenge og folk der ikke kan klare at tabe. Alle kneb gælder i krig og elastikkamp.

Der er kun en vej, og det er ligeud. Elastikkampen er næsten som Bungee Run, men her i Elastikkampen kæmper i mod hinandens kræfter, eller mangel på samme.

Måske ser det nemt ud, men så hop i elastikken og giv det et forsøg, hvor det er meget sværrer end det ser ud til! Supersjovt og meget intenst, men vigtigst af alt, det er hylende morsomt for publikum at se på.

Pris for leje 2490 kr.

inkl. moms og Levering på det meste af Sjælland.

Vi leverer også overalt på Sjælland og København 

​Mega bordfodbold / Menneske bordfodbold

​Mega bordfodbold eller som nogen også kalder det “menneske bordfodbold” er en super sjov aktivitet hvis man er mange alt fra børn til unge og voksne kan spille menneske bordfodbold.

Der kan være max 5 deltager på hvert hold.

Menneske bordfodbold er vanskelig at stille op og kræver min 1 hjælpere. Hele mega bordfodbold banen måler 14 gange 7 meter og bliver pustet op på få minutter.

Prisen for leje er 5500 kr.

inkl. moms og Levering på det meste af Sjælland.

Vi leverer også overalt på Sjælland og København 

Firkamp

Tør du, eller er du en kylling?

Hvem falder først - eller hårdest...

Gæt selv hvem der vinder - hvem vælter sidst?

Her er det alle mod alle, eller 2 mod 2, i bestemmer.
En rigtig spændende konkurrence til enhver fest, og man får helt sikkert rørt sig godt. En sjov aktivitet hvor rigtig mange kan nå at lege - og der er helt sikkert et par drenge der får brugt alle deres kræfter og får udfordret deres balance evne.

Firkamp leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele.

Firkamp placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med.

Pris 2490 kr

Gladiatorkamp

Gladiatorkamp - Slå til Søren – eller hvad din modstander nu må hedde

Gladiator slagpladsen er – ligesom vore rodeotyr – en forlystelse, der sætter gang i arm-, ben- og lattermuskler. Så lej vore Gladiator udstyr og slå til Søren – og hvad alle dine andre modstandere ellers må hedde.

Spillet fungerer sådan, at deltagerne står på en oppustelig madras, hvorfra de forsøger at skubbe hinanden ned – ved hjælp af polstrede lanser (rør med puder). En konkurrence alle vil leve sig ind i for fuld kraft.

Gladiator kamp er 5 gange 5 meter lang og bred, og 1 meter høj. Leveres med blæser og kabelrulle, og i kan være op til 2 personer på den af gangen under kamp, men den kan også bruges som hoppepude hvor i sagtens kan være 15 - 20 personer. Det tager 2 personer 15 minutter at klargøre det hele.

Pris 2490 kr

Fodboldmål

Straffesparks konkurrence, er du klar?

Fodbold er kendt i hele verden og vi er helt sikre på at du også ved hvad fodbold går ud på, nemlig at score mål og have det sjovt. Det ser måske let ud, men der er nogle udfordringer gemt. Det gælder nemlig ikke kun om at ramme målet, men de huller som bagvæggen gemmer på.
Du behøver ikke at have en masse teknik for at kunne være med, men hvis du skal vinde over din modstander, gælder det om at kunne sigte og skyde bolden i mål! Lej mig hos Lejnemt.dk

Fodboldmålet kan bruges af alle, men er især populær hos det yngre publikum. Det er ikke kun sjovt at være, men også sjovt at være publikum til denne aktivitet, da mulighederne for konkurrence med egne regler omkring point osv. ligger lige til højrebenet og kan sikre underholdning i mange timer.
Fodboldbanen er 3 gange 3 meter lang og bred, og 1,80 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 10 minutter at klargøre det hele.

Pris 1590 kr

Stødarmbånd

Er i klar til at komme i stødet?

Måske kender i stødbåndene fra tv programmer som f.eks. Breinholt & Venner, hvor Breinholt og en ven skal forsøge at lave mad mens der er 2 der har fået lov til at give dem stød samtidig? Måske har i aldrig hørt om det før? Uanset hvad, så har i nu muligheden for selv at prøve det.

I kan ved hjælp af fjernbetjening aktivere stødene. De kan styres separat på en skala fra 1 til 100, hvor 1 næsten ikke kan mærkes, og 100 giver en ordentlig stød.

Stød volleyball, stød stikbold, stød stafet, mulighederne er store og det er kun jeres fantasi der sætter grænser for hvad stødbåndene kan bruges til. Så måske jeres hovedperson på jeres polterabend skal have et lille chok eller to? Måske fodboldkampen trænger til lidt ekstra spænding?

Pris 200 kr. pr. døgn

​Kontaktoplsyninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal