​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

​Festudlejning

​Vi tilbyder alt inden for festudlejning, så du altid får en vellykket fest. Prøv fx vores skumkanon, softice maskine eller hoppeborg. Du kan også få besøg af selveste julemanden juleaften eller til et arrangement. Uanset om det er en børnefest eller en fest for voksne, så står vi for festudlejning af forskellig art, der med garanti vil gøre lykke. Hos vores festudlejning kan du eksempelvis leje DJ udstyr, hvor alt er inkluderet, så du bare behøver en person til at styre anlægget. Det skal nok sætte fut i festen, så det bliver sjovt for alle.

Vores festudlejning er dog meget mere end det. Du kan leje lidt godt til ganen i form af en slush ice maskine eller en popcorn maskine, som plejer at være et hit til børnefødselsdage. Når du lejer fest udstyret hos os, så er du garanteret en sjov fest, som dine gæster vil huske i lang tid.

Vi kører med fornuftige priser, som du kan se direkte her på vores hjemmeside. Ring og hør mere om vores festudlejning og om alt det, som vi kan tilbyde dig. Uanset hvor mange gæster du inviterer, så er der noget sjovt og spændende for alle. Du kan ringe til os på 50 59 63 04.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal