​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

​Festudlejning København

​Søger du efter festudlejning København, så har vi vel nok Sjællands største udvalg inden for festartikler. Næsten uanset hvad du søger til din forestående fest, så har vi det til dig. Vi har også et spændende udvalg til børnefester. Hvad med en hoppeborg, en slush ice maskine og en jukebox? Lige nu har vi nemlig en tilbudspakke til børnefødselsdage. Men festudlejning København er i høj grad også for voksne.

Skal det fx være lidt vildt, så kan du leje en boksering eller sumo brydning i store dragter og bagefter køle ned med en skumkanon & skumbane. Uanset aldersgruppen, så har vi noget sjovt og spændende til festudlejning København. Vi har naturligvis også mange ting til mere stille fester eller komsammen. Selv hvis det drejer sig om en stor fest, så kan vi hjælpe dig, da vi har et meget stort udvalg. Noget af det vil med garanti også passe ind i din fest.

Vi har mange tilfredse kunder, som ringer til os, når de skal holde fest. Ring og hør mere om festudlejning København og hør om vore populære pakketilbud. Du kan ringe til os på tlf. 50 59 63 04.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal