​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

​Festudlejning Sjælland

​Vi er en professionel festudlejning Sjælland, hvor du kan finde alle de sjove ting til din næste fest. Vi kører med et stort udvalg og vi får løbende nye og spændende produkter, som vil gøre din fest til et sikkert hit. Vi har garanteret også nogle ting, som du ikke har tænkt på kunne være en mulighed. Prøv fx vores populære sumo brydning, som nok skal fjerne genertheden. Ud fra vore produkter kan du planlægge en fest til enhver aldersgruppe. Prøv en professionel festudlejning Sjælland, som har fod på alt det nye inden for festudlejning.

Hvis du er i tvivl om hvad der kunne være en sjov idé til lige din fest, så kontakt os, så vi kan få en uforpligtende snak om noget af det, som du har i tankerne. Vi har flere års erfaring med festudlejning Sjælland, som er vores store passion og vi hjælper også gerne dig til en forrygende fest.

Kontakt os og hør mere om vores festudlejning Sjælland og om alt det, som vi kan tilbyde dig. Så kan du også høre om vore spændende pakketilbud. Du kan ringe til os på 50 59 63 04 og høre mere.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal