​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

​Hoppeborg udlejning Sjælland

​Søger du efter hoppeborg udlejning Sjælland, så er du kommet til det rette sted. Hvis du søger noget der er populært ved børnefødselsdage, så er det med garanti vores hoppeborge. Når du lejer en hoppeborg hos os, så kan taget også tages af, som det passer jer. Du kan leje vores hoppeborg direkte på vores hjemmeside. Vi er en professionel hoppeborg udlejning Sjælland.

Mens børnene leger i hoppeborgen, så kan de voksne fx nyde en lækker snow cone ved vores snow cone machine. Den kan du med fordel også leje hos os. Eller måske bliver de voksne alligevel fristet til en lille tur i hoppeborgen med ungerne. Èn ting er sikkert – det bliver en sjov fest for store og små, som vil kunne huskes. Vi har alt fra hoppeborge til de yderst populære softice maskiner.

Er du klar til, at høre mere? Så ring til os og hør mere om et godt tilbud på hoppeborg udlejning Sjælland. Måske kunne en pakke deal være sagen? Så bliver din næste børnefest med garanti en succes. Lej alt til din fest hos vores hoppeborg udlejning Sjælland. Vi kører med fornuftige priser. Ring nu på 50 59 63 04.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal