​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

​Jukebox udlejning Sjælland

​Velkommen til vores jukebox udlejning Sjælland. Når festen skal svinge, så er en jukebox en oplagt mulighed. Vores jukebox er den moderne af slagsen med digital musik og touchscreen. Så er musik-kvaliteten altid i top og I kan danse til den lyse morgen uden problemer. Vi er en jukebox udlejning Sjælland, der kører med fornuftige priser.

Du bestemmer selv, om du vil hente den hos os i Svinninge eller du selv tager den med i bilen. Den fylder ikke meget, så den er også praktisk på den vis. Jukebox udlejning Sjælland er for alle aldersgrupper, da vores jukebox er superlet at betjene. Også ældre mennesker kan betjene den og sproget er dansk. Du kan endda nemt søge på den, så du hurtigt finder dine yndlingssange. Der medfølger også en praktisk fjernbetjening, så én person kan styre musikken.

Lej en jukebox hos os og få ordentlig gang i festen – du vil ikke fortryde det. Kontakt os enten per mail eller ved at ringe til os, hvis du gerne uforpligtende vil høre mere om vores jukebox udlejning Sjælland. Vi har også mange andre spændende muligheder til din næste fest! Så ring nu på 50 59 63 04.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal