​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

Lej en hoppeborg til din næste børnefødselsdag​

​Her på Lejnemt.dk kan du leje en hoppeborg til en børnefødselsdag eller byfest i København, Vestsjælland eller Nordsjælland. Vi har forskellige hoppeborge, som er stabile, robuste og sikre at hoppe på, og de er alle velegnede for børn over to år. Hoppeborgen bruger almindelig 230 Volt og bliver pustet op på kun halvandet minut. Der er lynlåse i siderne, som gør den ekstremt nem at pakke sammen igen, og den er helt flad på kun fem minutter, når du åbner for luften. Så lej en hoppeborg hos os og du får en både sjov og stabil hoppeborg.

Vi kan hjælpe, når behovet for lej en hoppeborg opstår

Lej en hoppeborg her på siden og vælg mellem tre forskellige typer, som alle er sjove og underholdende. Lej en hoppeborg for kun 1.090 kroner per dag. Det Røde Lyn har masser af plads til børnene til at hoppe, have det sjovt og rigtig boltre sig. Klovne hoppeborgen, der er designet som en stor klovn, har den typiske åbning, som gør den stabil over hele fladen. Især de mindste børn er helt vilde med denne. Cirkus hoppeborgen er lidt flad i toppen og firkantet, og perfekt til de større børn.

Du er garanteret en sjov børnefest

Vil du sikre dine børn og deres venner den ultimative børnefest? Lej en hoppeborg og få en uforglemmelig dag med masser af sjov og grin. Lej en hoppeborg direkte her på siden, ved at ringe på telefon 50 59 63 04 eller ved at sende en e-mail til jesper@lejnemt.dk.

Disco

​​Se video her

​​1090,- pr. dag​

Spiderman​

​1090,- pr. dag​

Bondegård

​1090,- pr. dag​

Cirkus

​1090,- pr. dag​

Tiger Hoppeborg 7x6 meter​

​​Lejnemt.dk`s Tiger hoppeborgen, kan bruges af alle , og er hele 45 M2 stor. Det perfekte valg til institutioner og andre der skal underholde mange på samme tid - den mest robuste løsning alle elsker. 

Lejnemt.dk`s Tigeren hoppeborg er hele 7 gange 6 meter lang og bred, og 9,1 meter høj. Leveres med blæser og kabelrulle, og i kan være op til 20 personer på den af gangen. Det tager 2 personer 15 minutter at klargøre det hele

Pris: 2900,- pr. døgn ved afhentning i Holbæk

​Kontakt os​ for en pris inkl. levering

Giraf hoppeborg 7x6 meter

​Lejnemt.dk`s Giraf hoppeborgen, kan bruges af alle , og er hele 45 M2 stor. Det perfekte valg til institutioner og andre der skal underholde mange på samme tid - den mest robuste løsning alle elsker. 


Lejnemt.dk`s Giraf hoppeborg er hele 7 gange 6 meter lang og bred, og 9,1 meter høj. Leveres med blæser og kabelrulle, og i kan være op til 20 personer på den af gangen. Det tager 2 personer 15 minutter at klargøre det hele

​Pris: 2900,- pr. døgn ved afhentning i Holbæk

​Kontakt os​ for en pris inkl. levering

Kanin Hoppeborg 7x6 meter

​​Lejnemt.dk`s Kanin hoppeborgen, kan bruges af alle , og er hele 45 M2 stor. Det perfekte valg til institutioner og andre der skal underholde mange på samme tid - den mest robuste løsning alle elsker. 


Lejnemt.dk`s Kanin hoppeborg er hele 7 gange 6 meter lang og bred, og 9,1 meter høj. Leveres med blæser og kabelrulle, og i kan være op til 20 personer på den af gangen. Det tager 2 personer 15 minutter at klargøre det hele

​Pris: 2900,- pr. døgn ved afhentning i Holbæk

​Kontakt os​ for en pris inkl. levering

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal