​"Hos lejnemt.dk finder du alt hvad der skal til for at din fest bliver sjov og mindeværdig"

Ring eller skriv til os

50 59 63 04 / jesper@lejnemt.dk

Lej en hoppeborg til din næste børnefødselsdag​

​Her på Lejnemt.dk kan du leje en hoppeborg til en børnefødselsdag eller byfest i København, Vestsjælland eller Nordsjælland. Vi har forskellige hoppeborge, som er stabile, robuste og sikre at hoppe på, og de er alle velegnede for børn over to år. Hoppeborgen bruger almindelig 230 Volt og bliver pustet op på kun halvandet minut. Der er lynlåse i siderne, som gør den ekstremt nem at pakke sammen igen, og den er helt flad på kun fem minutter, når du åbner for luften. Så lej en hoppeborg hos os og du får en både sjov og stabil hoppeborg.

Vi kan hjælpe, når behovet for lej en hoppeborg opstår

Lej en hoppeborg her på siden og vælg mellem tre forskellige typer, som alle er sjove og underholdende. Lej en hoppeborg for kun 1.090 kroner per dag. Det Røde Lyn har masser af plads til børnene til at hoppe, have det sjovt og rigtig boltre sig. Klovne hoppeborgen, der er designet som en stor klovn, har den typiske åbning, som gør den stabil over hele fladen. Især de mindste børn er helt vilde med denne. Cirkus hoppeborgen er lidt flad i toppen og firkantet, og perfekt til de større børn.

Du er garanteret en sjov børnefest

Vil du sikre dine børn og deres venner den ultimative børnefest? Lej en hoppeborg og få en uforglemmelig dag med masser af sjov og grin. Lej en hoppeborg direkte her på siden, ved at ringe på telefon 50 59 63 04 eller ved at sende en e-mail til jesper@lejnemt.dk.

Disco

​​Se video her

​​1090,- pr. dag​

Spiderman​

​1090,- pr. dag​

Bondegård

​1090,- pr. dag​

Cirkus

​1090,- pr. dag​

KlovneRutsjebanen​

Danmarks sjoveste rutsjebane

Klovnebanen er 7 meter oppe i luften - for børn og barnlige sjæle.


KlovneRutsjebanen er en superfed rutsjebane, hvor børn og barnlige sjæle kan få en rutsjetur med super fart. I er 7,3 meter oppe i luften SÅ hold rigtig godt fast.


Man kravler op i den ene side og rutsjer ned i den anden.
Det er hylende morsomt og kilder i maven – og der er plads til alle. En super aktivitet hvis I er mange.


Plads krav: KlovneRutsjebanen er 8 meter lang, 5 meter bred og hele 7,3 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele.

KlovneRutsjebanen placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med​​

Pris: 4990,- pr. dag ved afhentning i Holbæk

​Kontakt os​ for en pris inkl. levering

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

​Kontaktoplysninger

​Telefon: 50 59 63 04

E-mail: jesper@lejnemt.dk

Firmaoplysninger

Lejnemt.dk v/Jesper Petersen

CVR: 34029377

Lejnemt.dk
Mørkøvvej 8
4520 Svinninge
Telefon: 50 59 63 04
E-mail: jesper@lejnemt.dk

Vi støtter​

​•  Kræftens bekæmpelse

​•  Jyderup farmers

​•  Jule hjælp holbæk kommune

​•  Svinninge if

​•  Jyderup svømmehal